Prajitura cu nuca de cocos

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 4 Mai 2011 | 3893 vizualizari

 

Inspirata de Laura careia ii multumesc!
O prajitura gustoasa, daca iti place cocosul!

 

INGREDIENTE

  • 1 nuca de cocos pentru un gust intens,
  • 1 cana cu faina,
  • 1  cana cu zahar,
  • 300 gr lapte,
  • un plic de cacao,
  • 1 plic praf de copt,
  • esente de vanilie si zahar vanilat

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos:

Spargem nuca de cocos, lasam sa se scurga laptele din interior, iar apoi  scoatem miezul si il dam pe razatoare. Fulgii obtinuti ii amestecam cu zahar si cu faina cernuta impreuna cu praful de copt. Adaugam apoi laptele si esentele de vanilie, omogenizand compozitia.

Pregatim tava pentru copt - o ungem cu ulei si o tapetam cu faina. Turnam o jumatate din compozitie, iar cealalta jumatate, inainte de a o adauga, o amestecam cu cacao.

Punem tava la cuptor, incins in prealabil, pana trece testul scobitorii.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (32)

mena29 1

04.05.2011, 21:50

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2011, 22:53

Va multumesc dragele mele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere