Daca ma apuc de introducere uit continutul, asa ca zic ca e cu ness si krant, ca asa au vrut muschii mei....
Blat: Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare,se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea tare. Peste albusuri se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Apoi faina si nuca macinata. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (24/34) se toarna compozitia in tava si se da tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Crema: Margarina moale se freaca cu zaharul farin,galbenusurile de ou si crema de cacao,pana devine o crema spumoasa.La final adaugam nessul.
Krant: Caramelizam zaharul,adaugam nucile si omogenizam.Intindem krantul obtinut pe un fund uns cu ulei si lasam sa se raceasca. Cand s-a racit bagam la robot si-l maruntim.
Asamblare: Blatul racit il taiem in doua,punem cca 60 % din crema pe prima foaie de blat, intindem crema bine, asezam foaia a doua si restul de crema. Deasupra punem krantul maruntit si presaram ness. Apoi portionam prajitura.