Pentru foi: se bat bine ouale intregi cu zaharul, se adauga mierea, cana de nuci, faina si bicarbonatul stins cu o lingura zeama de lamaie.
Se framanta bine sa iasa un aluat elastic si care se poate intinde.
Se coc 3-4 foi pe dosul tavii unsa cu ulei si tapetata cu faina sau pe hartie de copt.( eu am facut 4 foi subtiri pe o tava cu diametru de 25/35 cm).
Pentru crema: se fierbe 400 ml lapte, faina se amesteca cu 100 ml lapte rece si se adauga in laptele fierbinte, se fierbe la foc mic pana se ingroasa,se da la o parte si se adauga coaja de lamaie.Separat se freaca untul sau margarina cu zaharul pudra.
Dupa ce se raceste crema se adauga untul frecat cu zaharul si putin cate putin zeama de lamaie sa nu se taie crema.
Se pune prima foaie, se unge cu gem de caise sau prune, se adauga 1/3 din crema si se continua pana la ultima foaie.
Se pune o greutate deasupra si se mai intorc foile pana se inmoaie apoi se da la frigider.
POFTA BUNA!