Simpla,rapida si bun
Se amesteca faina,zaharul si grisul.Se unge tava bine bine cu unt.Se imparte compozitia in 3 parti egale.
Tapetam bine tava cu prima parte de amestec.Radem unt deasupra si apasam cu mana sa se preseze un pic.Adaugam o parte din merele calite in prealabil cu zahar si scortisoara.
Adaugam a doua cantitate de amestec,(faina ,gris,zahar ,radem unt ),presam cu mana un pic si nivelam binisor .Punem si stratul al doilea de mere si apoi ultimul amestec exact ca si in cazurile anterioare( amestec+ unt ras). De data asta nu mai apasam cu mana.Bagam la cuptor la 180 grade pana se rumeneste frumos.
Dupa ce scoatem prajitura ,o portionam in tava si-o lasam sa se raceasca bine.
Este crocanta si buna.
Avantajul: poti jongla cu cantitatile de faina,gris si zahar in functie de cat de mare e tava,iar daca constati ca nu ai amestec destul,nu-i problema mai faci repede un pic :))
Succes!!!