Este o prajitura pe care o ador....cit de buna este.!!
Batem ouale bine cu un pic de sare cu un tel apoi adaugam uleiul, laptele si omogenizam bine dupa care punem si zaharul si amestecam pana se mai topeste din zahar si turnam si esenta. Separat amestecam praful de copt si zaharul vanilat cu faina omogenizam bine apoi le incorporam peste cele lichide.
Tapetam o tava cu hartie de copt {nu mare} pt a nu fi prea subtire blatul si bagam compozitia la cuptor preincalzit la 180 de grade pana se rumeneste {facem testul cu scobitoarea}.
Intre timp pregatim jeleul: Punem cele 2 plicuri de budinca si le amestecam cu zaharul si apoi turnam si sucul cu mare grija sa nu se formeze cocoloase, punem pe foc mic amestecand continu pana se ingroasa. Se da deoparte si se lasa la racit {nu trebuie sa fie rece tare}.
Cand blatul este gata il lasam sa se raceasca, apoi turnam jeleul si dam la frigider pt. 1-2 ore apoi putem servi!