Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 13 Mar 2014 | 4115 vizualizari

 

Va recomand o prajitura simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 1cana cu zahar
  • 150ml ulei
  • 300g faina
  • 1plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1borcan cu gem
  • 1plic praf de frisca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine galbenusurile cu ulei ca si maioneza,adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar,arome iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cernuta;rasturnam intr-o tava mai mica tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor 40min

Dupa ce s-a racit,taiem blatul in doua,punem gem intre foi iar deasupra ornam cu frisca pregatita dupa instructiunile de pe plic

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kati