este o prajitura care imi aduce aminte de copilarie, ne-o facea mama mea cad eram mici mie si fratilor mei. Este o prajitura simpla si ieftina in acelasi timp.
Amestecam ouale intregi cu zaharul si margarina pana se topeste zaharul si se omogenizeaza bine ,dupa care adaugam praful de copt ,zaharul vaniliat si faina amestecand incontinuu, pana obtinem o coca ca pentru foi
Impartim coca in 3, iar o parte din ea o amestecam cu cele 2 linguri de cacao. Punem fiecare parte de coca in folie si o dam la frigider timp de 25 de minute pentru a intinde foile mai cu usurinta. Cand au trecut cele 25 de minute intidem cele trei bucati de coca in foi cat tava si le umplem cu gem astfel:
Punem prima foaie alba dupa care punem jumatate din borcanul de gem ,apoi foaia cu cacao, iar punem restul de gem iar la final foaia care ne-am mai ramas
Punem tava la cutpor la 180 de grade timp de 35-40 de minute
Cand am scos tava din cuptor topim mai intai cicolata neagra si o punem peste prajitura ,apoi topim si ciocolata alba si punem niste dungi peste ciocolata neagra
In fiecare cantitate de ciocolata punem circa 2 linguri de ulei.