Prajitura cu gem

de jolygina in Prajituri, 26 Aug 2011 | 11792 vizualizari

COMENTARII (14)

DIANA B 1

26.08.2011, 10:09

Ce faina-i

marcela1979 1

26.08.2011, 10:40

superba iau feliuta din farfurie

Cris2711 1

26.08.2011, 13:10

perfecta

jolygina 1

26.08.2011, 13:45

multumesc

alinutzika 1

26.08.2011, 15:14

divainbucatarie 1

26.08.2011, 16:52

Rocsi 1

26.08.2011, 19:07

imi place genul acesta de prajitura..foile se inmoaie putin,iar prajitura delicioasa

mirela0911 1

26.08.2011, 19:32

iau si eu o bucata ca tare bine arata

adry88 1

26.08.2011, 20:33

ce bunatate

jolygina 1

27.08.2011, 11:30

asa este se inmoaie foile si sunt foarte bune de obicei folosesc gem care are cubulete de fructe si gemul sa fie putin acrisor

mamaieelena 1

28.08.2011, 22:56

excelenta

Lau 1

29.08.2011, 13:19

buna

BuburuzaBubu 1

03.04.2012, 21:17

yaaamy

jolygina 1

04.04.2012, 01:13

te servesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine