Se prepara foile. Se pune zaharul tos intr-o craticioara si se pune pe foc. Se lasa pana se caramelizeaza apoi se stinge cu 100 ml apa. Se amesteca bine pana se dizolva tot zaharul apoi se lasa la racit.
Separat intr-un bol se pun galbenusurile impreuna cu zaharul pudra si praful de copt stins cu otet. Se amesteca bine pana devine ca o spuma.
Se adauga margarina si se amesteca bine, dupa care se adauga caramelul racit. Se adauga faina amestecand continu , iar cand incepe sa se lege se rastoarna pe masa de lucru presarata cu faina. Se framanta bine adaugand faina daca se lipeste , apoi se imparte aluatul in patru parti egale.Se intind patru foi pe dosul tavii tapetate cu ulei si faina si se coc in cuptor la 180 grade timp de 5-7 minute.
Se dezlipeste de pe tava imediat ce s-a scos din cuptor pana nu se intareaste ca sa nu se rupa. Aveti nevoie de un cutit cu lama lunga sa ajunga dintr-o parte in alta a tavii si incepeti dintr-un capat si radeti pe sub foaie pana in celalalt capat.
Se prepara crema. Se pune intr-un bol untul su zaharul pudra si galbenusurile si se amesteca bine pana untul devine spuma iar zaharul nu se mai simte.Intre timp se adauga si nessul. Albusurile se bat spuma si se adauga peste crema. Se amesteca bine apoi se adauga frisca batuta continuand amestecul pana devine o crema omogena.
Se umplu foile. Se incepe cu prima foaie , se pune crema, apoi a doua foaie , iar crema si tot asa pana cand terminam cu a patra foaie.
Se prepara glazura. Se amesteca ciocolata pudra cu uleiul si margarina la temperatura camerei , apoi se adauga treptat cate o lingura de apa fiarta. Se amesteca bine si se toarna peste prajitura.
Se da la rece cateva ore inainte de a se servi pentru ca foile trebuie sa se inmoaie.