Prajitura cu foi de napolitane

de bucatarimcudiana in Prajituri, 22 Mar 2011 | 15761 vizualizari

 

o reteta simpla , rapida, fara coacere

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de napolitane
  • 1 pachet unt
  • 2 cani zahar tos
  • 1 cana nuci
  • 3 oua
  • esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitane:

am prajit nucile

oualele batute impreuna cu o cana de zahar si cu untul se pun intr-o cratita pe flacara mica sau la bain marie, amestecandu-se continuu pana incepe sa dea in clocot

restul de zahar se caramelizeaza

cele 2 compozitii se amesteca pe foc mic. Se ia cratita de pe foc se adauga nuca macinata si esenta de rom, dupa care se lasa 10 min sa se racoreasca.

se umplu foile de napolitana cu cate un strat subtire de crema

prajitura se acopera cu folie , se pune o greutate pe toata suprafata si se da la rece pentru cateva ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fulg de nea