Prajitura cu foi de cacao

de MIUTA in Prajituri, 11 Mar 2012 | 10019 vizualizari

 

Este o prajitura foarte buna.Se prepara rapid si este extrem de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan din comert

CREMA

  • 400 g unt
  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 4 linguri cacao
  • o esenta de rom

SIROP

  • 50 g zahar tos
  • 100 ml apa
  • o esenta de rom
  • 2 plicuri capuccino de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de cacao:

Crema:untul trebuie sa fie la temperatura camerei.Se mixeaza foarte bine cu galbenusurile.Se adauga cacao si zaharul pudra.La sfarsit se pune esenta de rom si se mixeaza inca cateva minute.Se da la rece

Siropul:se fierbe apa, zaharul,capuccino si esenta pana se dizolva zaharul.Se lasa la racit.

Cand crema si siropul s-a racit se trece la asamblarea prajiturii.

Se insiropeaza foile si se umplu cu crema.

Se da prajitura la rece pentru cateva ore.

Cine doreste poate sa-i puna si glazura dupa preferinta.

E delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de cacao, gem de caise si crema de gris