Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie

de tarasmariana in Mancaruri de post, 29 Mar 2015 | 7517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT :
  • 1 lingura bulion
  • 9 linguri de apa
  • 9 linguri de ulei
  • 15 linguri de zahar
  • 1 lingura amoniac
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 esenta de rom
  • Sare
  • Faina cat cuprinde
  • CREMA :
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 3 cani de lapte de soia
  • 1 pachet margarina
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie:

Prepararea aluatului :

Amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem o coca potrivit de tare si elastica, o impartim in 3 bucati din care intindem 3 foi pe care le coacem pe fundul tavii timp de 10 minute fiecare.

Prepararea cremei :

Amestecam zaharul cu apa si faina iar apoi fierbem pe foc mic pana se ingroasa. Dupa aceea luam compozitia de pe foc si incorporam margarina batuta spuma, zeama si coaja rasa de lamaie.

Umplem foile cu crema racita si dam prajitura la rece. Se pudreaza cu zahar pudra.


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de post, din masline negre