De mult am vrut sa probez aceasta reteta. Si in sfarsit i-a venit timpul :) a fost foarte apreciata!!!!
Pentru foi amestecam toate ingedientele si framantam pana obtinem o coca compacta.
Impartim aluatul in 4 si intindem fiecare bucata.
Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se inteapa cu o furculita si se coace fiecare foaie circa 8 minute.
Dupa ce am copt toate foile se lasa la racit.
Punem laptele pe foc si il lasam sa se infierbante. Punem grisul si zaharul si lasam la foc mic pana se umfla grisul.
Luam vasul de pe foc, adaugam untul si coaja de portocale si incepem asamblarea prajiturii.
Intr-o tava (eu am pus intr-o caserola mare) punem prima foaie, adaugam jumatate din crema de gris, punem urmatoarea foaie, dulceata de cirese, alta foaie , crema de gris si deasupra ultima foaie.
Dam la rece prajitura peste noapte,
Foile se vor inmuia si va fi delicioasa!
Pofta mare!