Prajitura cu dovleac

de jolygina in Prajituri, 2 Aug 2010 | 9893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de margarina
  • 250gr cana de zahar
  • un   praf de copt
  •  zahar vanilat
  • coaja de la o portocala si o lamaie
  • un dovleac placintar
  • scortisoara
  • cuisoare
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,

e adauga oul dupa care punem faina care am amestecat-o cu praful de copt si framantam foarte bine
dupa ce am framantat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac
dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin, vreo 10-15 min
scoatem coca din frigider si o impartim in doua
o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda, dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele ,coaja de la lamaie si portocala
dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare
o coacem la foc moderat 30-45min
dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasam sa se raceasca
pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura martisor