Prajitura cu dovleac

de jolygina in Prajituri, 2 Aug 2010 | 10090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de margarina
  • 250gr cana de zahar
  • un   praf de copt
  •  zahar vanilat
  • coaja de la o portocala si o lamaie
  • un dovleac placintar
  • scortisoara
  • cuisoare
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,

e adauga oul dupa care punem faina care am amestecat-o cu praful de copt si framantam foarte bine
dupa ce am framantat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac
dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin, vreo 10-15 min
scoatem coca din frigider si o impartim in doua
o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda, dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele ,coaja de la lamaie si portocala
dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare
o coacem la foc moderat 30-45min
dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasam sa se raceasca
pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Laly 1

02.08.2010, 13:07

Joly ce buna trebuie sa fie

lia maria 1

02.08.2010, 13:21

ce-mi plac mie placintele astea cu dovleac

Corinuta 1

03.08.2010, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura