Nu ma intrebati cum a fost ca nu stiu..eu nu am pucat sa gust mai nici o prajitura din alea de la nunta...ca m-am saturat numai facandu-le..
Gelatina se inmoaie in laptele rece.(pana laptele este absorbit in intregime).
frisca se bate spuma si se da la frigider.
albusurile se bat spuma,se adauga zaharul tos si esenta de rom.
se bat pana ce se intaresc bine.
peste gelatina inmuiata se pun galbenusurile si spuma de albusuri.
se aseaza cratita pe baie de aburi si se bate cu telul pana devine o smantana mai groasa si spumoasa.
se ia de pe foc,se pune zaharul vanilat ,apoi se aseaza desupra unui vas cu apa rece si se bate in continuare pana se raceste.
peste crema se pune si frisca si se invarte usor de cu o lingura de jos in sus.
se aseaza prima foaie apoi crema,iar foaie si crema si tot asa pana la cea de-a 4 a foaie.
se pastreaza putina crema si se pune si deasupra.
alunele se piseaza cu un cutit si se presara pe deasupra.
zaharul se pune intr-o cratita pentru a face zahar ars,il lasam sa se raceasca ,apoi sfaramam bucatele si punem pe deasupra.
sper sa va placa.