Multumesc Merisor pentru reteta
Blat - mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul, laptele, adaugam untura (la temperatura camerei), plicul de amoniac stins in zeama de lamaie, coaja de portocala, esenta si treptat faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios.
Invelim in folie alimentara si dam la rece cca 30 minute. Impartim aluatul in bucati egale si intindem fiecare bucata intr-o foaie care o vom coace pe dosul tavi,
Crema - intr-o cratita amestecam ouale cu zaharul, laptele si faina, punem pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa ca o budinca.
In alta cratita adaugam 250 g de zahar care il vom carameliza, adaugam untul taiat cubulete, amestecam bine pana ce se topeste untul. Amestecam cele 2 creme fierbinti si la final adaugam nuca tocata marunt sau grosier. Lasam crema sa se raceasca bine.
Asezam prima foaie-crema-foaie-crema-foaie-crema-foaie-crema-foaie,dam la rece pana a 2 zi
Glazura-intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul si intindem deasupra peste ultima foaie decoram cu nuca de cocos.