E o prajitura delicioasa, usor de facut si ieftina :)
Intr-un vas mai mare amestecam faina, zaharul, praful de copt si cacaoa, iar peste, punem apa, uleiul si esenta de rom. Amestecam cu un tel,astfel incat sa nu se formeze cocoloase, dupa care adaugam nuca. Amestecam bine si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit 180° pt circa 30 minute (facem testul scobitorii).
Pentru glazura, amestecam ingredientele intr-un vas pe foc,apoi lasam la racit si turnam peste prajitura.Mie mi-a iesit cam prea lichida glazura,de aceea vreau ca data viitoare sa fac glazura dupa reteta Inei " http://www.bucataras.ro/retete/glazura-rapida-pentru-orice-prajituri-6166.html ".
1
Folositi o tava 20/30 cu pereti inalti. Prajitura va iesi mai inalta si mai aspectuasa. Eu am facut-o in tava de la aragaz.