Prajitura cu crema de lamaie

de mari_sasi in Prajituri, 9 Mai 2013 | 7663 vizualizari

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

09.05.2013, 23:17

sper ca v-a placut.

mari_sasi 1

09.05.2013, 23:19

a fost delicioasa
multumesc tare mult pentru reteta

gaby_duceag 1

09.05.2013, 23:33

gio 1

09.05.2013, 23:45

Bya Ralu 1

09.05.2013, 23:48

deyutzky 1

09.05.2013, 23:56

Anett 1

10.05.2013, 01:00

super!

Mirela Suba 1

10.05.2013, 07:27

super

MotanLaOale 1

10.05.2013, 08:36

adry88 1

10.05.2013, 09:34

super buna

Sim0na 1

10.05.2013, 11:34

racoritoare!

Rocsi 1

10.05.2013, 11:35

Este foarte buna!

MonaMimi 1

10.05.2013, 11:51

Alexandra Elena 1

10.05.2013, 12:06

tre' sa fie buna

gaby_duceag 1

10.05.2013, 19:27

acum are alta foto, mult mai frumoasa

mari_sasi 1

10.05.2013, 19:35

da,multumesc frumos
aseara era cam intuneric in bucatarie si nu a iesit foarte clara poza dar azi am refacut-o '' am mai prins o bucata in frigider''
va multumesc frumos pt aprecieri si pentru reteta

gaby_duceag 1

10.05.2013, 19:37

Nu mai multumi mai ca nu am facut-o noi, tu ai facut-o
Uneori prea mult bun simt strica ))

Da...a doua zi e si mai buna si se taie si mai bine

mari_sasi 1

10.05.2013, 19:43

Merisor 1

10.05.2013, 19:52

Foarte bine a iesit!

diaconta 1

10.05.2013, 21:40

Bravo
Bun venit

mari_sasi 1

13.05.2013, 16:54

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alba ca Zapada