O prajitura usor de facut si delicioasa
Facem o crema pufoasa si albicioasa din zahar si oua,adaugam untul taiat cubulete,iaurt,lapte apoi faina amestecata cu praful de copt;mixam bine totul sa nu ramana cocoloase iar la sfarsit adaugam 50g de ciocolata taiata marunt;rasturnam aluatul intr-o tava mai mica,cu hartie de copt,lasam la cuptor 30-40min si lasam sa se raceasca in tava;in acest timp,pregatim crema;frecam crema de branza cu zaharul pudra,adaugam restul de ciocolata topita,omogenizam si lasam la frigider sa se intareasca
Blatul racit il scoatem din tava,il taiem in doua pe orizontala,punem crema intre foi si deasupra apoi ciocolata neagra rasa
Inainte de servire tinem prajitura la frigider.
1
folositi o crema de branza de buna calitate,altfel nu se va intari in amestec cu ciocolata topita
2
folositi o tava mica,altfel nu va creste blatul sa poata fi taiat in doua