Pregatire foi : Se amesteca toate ingredientele.Aluatul format se imparte in 2 ( pentru 2 foi).
Pregatire crema de galbenusuri : Din lapte,faina si galbenusuri se face o budinca.Separat,se freaca untul cu zaharul pudra.Peste se pune budinca rece si se amesteca pana se omogenizeaza.
Pregatire crema cocos : Albusurile se bat spuma apoi se pune treptat zaharul batandu-se in continuare.Apoi se adauga nuca de cocos si se amesteca usor cu o paleta.
Asezare in tava: Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune una din cele 2 foi apoi crema de cocos apoi punem si a 2a foaie.A 2-a foaie o intepam usor cu furculita.Se coace la cuptor la foc potrivit pentru 40 de min ( depinde si de cuptor) .
Cand prajitura este rece se intinde deasupra crema de galbenusuri si peste, se rade ciocolata . Pofta Buna !
1
pentru un plus de aroma se poate adauga la crema de galbenusuri si zahar vanilinat