O prajitura moale, pufoasa si aromata, aluatul se poate face cu orice doriti, stafide, fructe confiate sau uscate, cardamon, ghimbir sau anason, reteta de Laylala
Prunele se pun la hidratat in coniac si se amesteca in ele la un interval de timp.
Punem intr-o craticioara cacaoa, ciocolata, untul, 130 gr din cantitatea de zahar, 100 ml apa fierbinte si se pune pe foc. Amestecam si lasam pana devine omogena. Albusurile se bat spuma dupa care se adauga restul de 20 de grame de zahar.
Cernem faina si scortisoara si le incorporam treptat impreuna cu nuca la albusuri.
Punem si ciocolata racita la albusuri si amestecam cu o spatula de jos in sus. Eu am pus prunele cu tot cu coniac deasupra compozitiei dar se pot pune la mijloc ca sa nu se usuce prea tare.
Reteta este fara nuca dar eu nu prea concep praji cu cioco fara nuca si bine am facut.
Am rumenit putin nuca pentru a-i da un gust mai bun.
Punem aluatul intr-o tava mai mica si coacem 20-30 de minute la 180 de grade.