Neaparat sa incercati aceasta prajitura delicioasa!
Pune laptele intr-o craticioara si da-l in clocot
Rupe ciocolata bucati si pune-o peste untul taiat cubulete, apoi adauga laptele fierbinte
Omogenizeaza bine compozitia pana se topesc untul si ciocolata
Adauga esenta de rom si lasa la racit
Intre timp, mixeaza ouale intregi cu zaharul brun, pana devin pufoase si isi tripleaza volumul
Amesteca faina cu un praf de sare, cacao si praf de copt si pune apoi putin cate putin peste compozitia cu oua
Adauga apoi crema de lapte si ciocolata, putin cate putin, mixand la viteza mica
Pune hartie de copt intr-o tava dreptunghiulara (30 x 20 cm) si rastoarna compozitia
Curata perele, taie-le pe jumatate, pe lungime si scoate cu grija cotorul cu seminte
Taie-le apoi felii in forma de evantai si asaza-le deaupra compozitiei
Presara deasupra migdalele si coace prajitura la 180 de grade, cam 45 de minute, pana se Incheaga bine si trece testul scobitorii
Las-o la racit, apoi portioneaz-o si pudreaz-o cu zahar