Reteta de pandispan pufos cu fructe din 7 oua, aromat si usor. Albusurile se bat spuma cu zahar, se adauga faina si fructe proaspete sau congelate. Se coace pana devine auriu. Perfect pentru orice ocazie!
Ingrediente Reteta de pandispan pufos cu fructe din 7 oua
Preparare Reteta de pandispan pufos cu fructe din 7 oua
Albusurile la temperatura camerei se separa de galbenusuri cu ajutorul palmei. Zaharul, galbenusurile, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins si cele 3 lg de ulei se mixeaza la viteza maxima pana se obtine o crema. Albusurile se bat cu zeama de lamaie si un praf de sare. Crema de galbenusuri se incorporeaza in albusuri treptat amestecand de jos in sus. Se adauga treptat faina cate o lingura .
Se pune compozitia in tava tapetata si se distribuie in mod egal cu lingura. Presari peste fructe faina ca sa nu se lase si apoi se pun pe toata suprafata prajiturii. Presari peste ele celalalt zahar vanilat. Dai la cuptorul incalzit la foc mic aproximativ 25 min. Faci testul cu scobitoarea si cand e gata inchizi focul.
Merge foarte bine si cu mere taiate cuburi peste care presari scortisoara si zahar vanilat sau orice fructe chiar si congelate.
Pandispanul e atat de versatil si poti face atat de multe variante! Pandispan cu visine, Pandispan cu pere si scortisoara sau Pandispan cu mere si budinca sunt doar cateva dintre ele!