Ciocolata cu lapte am rupt-o bucatele si am pus-o intr-un castron impreuna cu cele 4 linguri de mascarpone. Am incalzit ciocolata si mascarponele in cuptorul cu microunde, timp de 1 minut la putere maxima. Cand am scos din cuptor ciocolata nu era complet topita, dar am amestecat pana cand am obtinut o crema de ciocolata omogena. La ciocolata am adaugat fructoza si ouale si am mixat pana cand au fost omogenizate ingredientele. Am adaugat faina si praful de copt si am amestecat toate ingredientele. Am copt intr-o tava unsa cu putin ulei la 170 de grade Celsius aproximativ 45 de minute.
Cand am scos din cuptor prajitura, am turnat deasupra siropul de la compot si am asezat feliutele de mandarine.
Ciocolata alba rupta bucati am topit-o impreuna cu 2 linguri de mascarpone in cuptorul cu microunde (1 minut la putere maxima). Am amestecat bine crema pentru a se topi complet ciocolata. Am presarat aceasta crema cu ajutorul unei lingurite deasupra mandarinelor.