A iesit o reteta din doua combinate: una de la Miha si alta de la Dia.. multumesc doamnelor. Ce a rezultat? o prajitura cu gust intens de ciocolata, densa, satioasa.
Ciocolata si untul se pune topit pe bain marie. Cand este gata dam compozitia la rece. Intre timp batem bine 5 oua cu zaharul ( pana creste ca volum). Peste aceasta compozitie punem crema de cicolata, adaugam faina amestecata cu praful de copt ,, in ploaie", omogenizam. Adaugam nuca macinata ( am macinat-o la robot, inainte a fost prajita) si stafidele hidratate.
Ungem o tava cu unt , punem compozitia.
100 g mascarpone se amesteca cu 2 linguri zahar pudra. Aceasta compozitie o asezam peste compozitia de ciocolata, in tava, cu lingurita ici-colo. Cu o scobitoare am ,, marmorat" putin compozitia si am pus-o la cuptor pentru cca 35-40 min, la foc domol spre potrivit. Se face testul scobitorii.
Pofta buna