Prajitura cu capsuni

de Bya Ralu in Dulciuri, 23 Dec 2015 | 4943 vizualizari

 

O reteta by rocsi,tare buna :X

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 11 linguri faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 60 ml ulei
  • 120 ml lapte
  • esenta de rom
  • un praf de sare
  • 200 g capsuni congelate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

Capsuniile congelate se lasa peste noapte intr un castron.

Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusuriile se mixeaza cu zaharul si esenta de rom.Se adauga treptat uleiul si laptele.

Faina se amesteca cu praful se copt si se pune peste galbenusuri.

Se pun albusuriile batute spuma si se amesteca cu o paleta .

Capsuniile se pun intr-o strecuratoare si se taie in bucati mai mici.

Intr-o tava se pune hartie de copt(eu nu am avut si am uns cu ulei),se toarna compozitia,iar deasupra punem bucatiile de capsuni.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute.

Se face testul cu o scobitoare.

Se lasa sa se raceasca si pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rabarbar si capsuni