Prajitura cu caise si iaurt

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 7 Iul 2015 | 19285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 300 g caise
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise si iaurt:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana se topeste.Frecam galbenusurile cu uleiul.Peste albusurile spuma adaugam iaurtul, apoi galbenusurile amestecand usor.Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt.

Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt, apoi asezam caisele taiate bucati.Introducem tava in cuptorul incins pana se rumeneste usor si se desprinde de pe margini.

Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si cocos