Prajitura cu caise

de Anamaria Cook in Prajituri, 11 Feb 2014 | 5343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 160 g zahar
  • 120 g iaurt natural caise/piersici
  • un borcan mic compot de caise
  • 80 ml ulei
  • 3/4 plic praf de copt
  • 4 oua
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Mixati ouale cu zaharul si praful de sare pana ce se albesc la culoare si isi tripleaza volumul. Adaugati uleiul treptat mixand continuu apoi iaurtul pana ce obtineti o compozitie omogena. La final adaugati faina si praful de copt in ploaie amestecand usor de jos in sus.

Adaugati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si un strat de faina. Asezati caisele deasupra si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 30 de minute.

Cand trece testul scobitorii scoateti din cuptor, pudrati cu zahar si taiati dupa preferinta.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni