nu e ea reusita dar m-am straduit si eu cat am putut
Blat:separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma cu zaharul. Adaugam galbenusurile treptat si dupa adaugam si faina amestecata cu praful de copt, plicurile de zahar vanilat si lingurile de cacao. Ungem o tava cu ulei, tapetam cu faina si rasturnam compozitia obtinuta. Dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40 min.
Intre timp preparam bezeaua: batem albusurile spuma cu zaharul si lingurita de zeama de lamaie. Cand vedem ca blatul este copt pe jumatate adaugam bezeaua si bagam tava din nou la cuptor pana cand bezeaua se aureste. Stingem focul la cuptor si o lasam sa se raceasca.
Pregatim siropul punand apa si zaharul la fiert pana cand vedem ca se ingroasa si lasam sa se raceasca.
Crema: amestecam pe baie de aburi toate ingredientele (cu exceptia margarinei) pana cand se ingroasa, apoi adaugam si margarina.
Taiem blatul in doua si il insiropam. Asezam o parte cu bezeaua in sus si asezam jumatate de crema dupa adaugam si jumatatea cealalta de blat cu bezeua in jos si deasupra punem un strat mic de crema. Deasupra presaram cu nucile maruntite