Prăjitura asta e rezultatul unui eşec. Dar cum nimeni nu e perfect, nici eu nu-mi doresc sa fiu perfecta şi sa fac preparate perfecte şi cred ca fiecaruia i s-a intâmplat să aibă zile în care nu iese nimic cum trebuie....cel puţin în bucătărie.
Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu jumătate de cană de zahăr, iar gălbenuşurile se freacă cu restul de zahăr.
Peste crema de gălbenuşuri se pune brânza, praful de budincă, esenţa, praful de copt, ciocolata mărunţită cu cuţitul, frişca bătută obţinută din 150 ml lichidă, apoi se încorporează spuma de albuşuri şi vişinele decongelate, sau dacă sunt din compot, scurse bine.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, apoi se toarnă compoziţia şi se dă totul la cuptor la foc mic pentru 1 oră.
Când e gata, se răceşte un pic, apoi se zdrobeşte cu furculiţa şi se pune compoziţia în forme individuale, se tasează bine, apoi se răstoarnă şi se ornează fiecare în parte cu restul de frişcă bătută, gem de vişine şi ciocolată albă.
Poftă bună!