Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon

de Bucataras in Prajituri, 17 Mai 2014 | 7929 vizualizari

 

Simplu, natural şi avantajos! De Masterchef!

 

INGREDIENTE

  •  4 ouă
  • 400g cremă de brânză natur Delaco
  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr, 100g unt
  • coajă de lămâie rasă
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 3 linguri griş
  • 3 linguri făină
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon:

Este foarte simplu şi rapid: amesteci într-un bol mai mare cu un mixer sau cu un tel ouăle cu zahărul, adaugi coaja de lămâie, esenţa de vanilie, brânza de vaci, crema de brânză şi untul tăiat bucăţele. Adaugi făina şi grişul şi amesteci bine. Ungi o forma de copt rotundă (sau de care preferi) cu puţin unt şi torni compoziţia. Pui pentru 45 minute la cuptorul preîncălzit, la foc mediu. După ce se răceşte decorezi cu fructe de sezon sau dulceaţă.

Cost/felie: 2,2 Lei

Timp de preparare: 60 minute

TIPS-URI

1

 americanii îi spun Cheese-cake? Este prăjitura lor preferată. Pe lângă gustul delicios şi ingredientele naturale, în mod sigur îi atrage şi uşurinţa preparării + faptul că au un singur vas de spălat după...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si bezea