O prajitura care poate fi usor adaptata de cei care sunt la dieta . Caisele se pot inlocui cu orice alte fructe . Daca nu va plac lactatele nu va sfatuiesc sa o incercati pentru ca are in ea o cantitate mare de branza .
Poze din timpul prepararii nu am pentru ca toate au fost facute de ajutorul meu de nadejde si numai cu ce faceam nu este nu a iesit nici macar una .
Incalzim cuptorul la 180 grade
Branza o mixam bine , sau o zdrobim cu furculita
Adaugam restul ingredientelor: iaurtul, zaharul, ouale,grisul -2 linguri,coaja de lamaie, scortisoara si cacao si omogenizam foarte bine compozitia .
Intr-o tava tapetata cu hartie (eu am folosit o tava rotunda cu diametru de 24cm) presaram o lingura de gris si punem jumatati de caise una langa alta pana acoperim toata suprafata .
Peste turnam compozitia , nivelam si dam la cuptor la foc constant pentru 1 ora .
Lasam sa se raceasca , rasturnam din tava de copt astfel incat sa avem caisele deasupra si servim rece .
1
lasati-o sa se raceasca bine innainte de taiere
2
puteti pune ciocolata in loc de cacao (100 gr topita), sau de ce nu pudra de roscove
3
daca veti folosi branza fina gen philadelphia atunci nu o sa aveti acele puncte albe , dar eu am folosit branza facuta in casa