Pandişpan cu vişine

de Emacristina in Prajituri, 2 Iul 2013 | 40580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 5 linguri de faina,
  • 5 linguri de zahar,
  • 200-300 grame visine ,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 praf de copt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandişpan cu vişine:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa.

Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei.

Adaugam galbenusurile in spuma de albusuri,apoi adaugam faina si praful de copt. Amestecam usor de jos in sus.

Tapetam o forma de chec sau cozonac cu hartie de copt (eu am ramas fara hartie de copt si am tapetat cu ulei si hartie normala, a mers si asa ) si se toarna compozitia.Deasupra se aseaza visinile fara samburi si se pune in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra.

 

Pofta buna ! >:D< 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandişpan cu vişine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fructe de padure