Prajitura cu branza dulce,bezea si fulgi de ciocolata (1An de Bucataras)

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 12 Feb 2015 | 5330 vizualizari

 

O prajitura super delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 50 ml apa rece
  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 1/2 praf de copt
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 400 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar
  • 60 gr de gris
  • 3 galbenusuri
  • Bezea:
  • 3 albusuri
  • 100 gr zahar
  • 50 gr fulgi de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce,bezea si fulgi de ciocolata (1An de Bucataras):

Albusurile se bat spuma cu zahar si apa rece, separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare.    

Cand albusurile sunt spumate bine se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri.Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt .Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit.     

Pentru umplutura:mixam ingredientele toate la un loc.Bezeaua:mixam bine albusurile cu zaharul.     

Cand blatul este aproape facut scoatem tava din cuptor si punem umplutura deasupra si mai dam 5 minute la cuptor.Dupa cele 5 minute punem si bezeaua si fulgii de ciocolata peste umplutura si mai lasam 5 minute.      

Cand este gata si bezeaua scoatem tava si lasam sa se raceasca si o servim.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem folosi la umputura si stafide

2

putem amesteca branza si cu dulceata la mixare in loc de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce,bezea si fulgi de ciocolata (1An de Bucataras)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Panacris 1

13.02.2015, 08:39

La cât mai mulți ani de Bucătăraș!

DIANA B 1

13.02.2015, 09:40

FELICITARI si la cat mai multi ani , AICI ! si retetete delicioase

reisnaor_2006 1

13.02.2015, 11:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză (fără aluat)