Pentru coca la cele 4 oua am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am mixat 50 gr de fructoza, apoi am adaugat smantana si am continuat sa mixez pentru omogeniarea compozitiei. Faina am amestecat-o cu praf de copt si am adaugat la crema de oua. Am amestecat cu un tel pentru ca faina sa fie complet incorporata si sa obtin o compozitie fara cocoloase. Albusurile le-am batut spuma si le-am adaugat la compozitia de mai sus. Am amestecat usor pentru a avea o coca aerata. Aprox. 1/3 din aceasta compozitie am turnat-o intr-o taa ceramica unsa cu putin unt. Am introdus in cuptor la 180 grade Celsius si am lasat sa se coaca aprox 20 de minute.
In acest timp am pregatit crema de branza mixand ingredientele enumerate mai sus cu ajutorul blender-ului stick. Dupa 20 de minute am scos din cuptor prajitura am adaugat cele 3 banane taiate rondele (aprox 1 cm grosime), deasupra acestora am pus crema de branza si apoi restul din coca. Am lasat sa se coaca in continuare la 170 grade Celsius timp de 25-30 de minute. Am lasat prajitura sa se raceasca incet in cuptor.
Eu am pragatit-o seara si abia a doua zi dimineata am taiat-o. Am decupat cilindri din prajitura si i-am decorat cu rondele de banane.