Am facut-o vrand sa termin niste albusuri si o cutie de branza de vaci ce sa apropia de termenul limita. Foarte buna a iesit. Un pic cam multa crema am pus dar mia fost frica sa nu fie meschina.
Pentru blat se bat albusurile spuma tare.
Se adauga zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza pana se topeste zaharul si este tare.
Se pune uleiul si se mixeaza.
Se pune si faina, coaja de portocala si se omogenizeaza cu o spatula de sus in jos.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Eu am avut una rotunda de 37 cm diametru.
Se toarna compazitia in tava, se niveleaza si se introduce in cuptor pentri 25-30 minute.
Se face testil cu scobitoarea.
Se scoate pe un gratar si se lasa la racit.
Pentru crema mixan branza de vaci cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul.
Frisca se bate separat si se amesteca in branza.
gelatina se hidrateaza in putina apa, se incalzeste sa se topeasca, se toarna in crema si se omogenizeaza.
Se pune batul pe un platou si deasupra se pune crema.
Eu am facut cam multa si a iesit cam groasa, dar a fost foarte buna.
Pe deasupra am presarat niste ornamenta de ciocolata.
Se introduce in frugider pentru 4 ore sau de seara pana dimineata.
Se taie si se serveste.
Pofta Buna!