Am gasit aceasta reteta pe site-ul Teo's kitchen. Trebuie sa o incercati! Se prepara atat de simplu si este delicioasa!
Intr-un pahar de iaurt punem unul din plicurile cu zahar vanilat, 5 lingurite de zahar, 1 plic de gelatina (dupa ce a fost pusa la hidratat in putina apa rece si apoi incalzita putin fara a ajunge la fierbere!!).
In celalalt pahar de iaurt punem ceea ce ati pus si in primul pahar, dar, in plus adaugati ness-ul si picaturile de esenta de rom. Luam un vas (al meu a fost dreptunghiular, de yena), se aseaza un strat de biscuiti (12 biscuiti) inmuiati in cacao cu lapte, turnam peste acestia continutul primului pahar de iaurt, bagam vasul pentru 10 minute la frigider.
Scoatem vasul si adaugam alt strat de biscuiti (12 biscuiti) scaldati in cacao cu lapte si turnam peste ei continutul celui de-al doilea pahar de iaurt.
Dam totul la rece pentru minim 3 ore, pudram cu cacao sau scortisoara (eu asa am pus), portionam si papam :)