Prajitura cu bezea

de reisnaor_2006 in Prajituri, 24 Sep 2014 | 8039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri
  • 200 gr lapte
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 2 lg cacaua
  • 100 gr unt
  • 1 praf de copt stins in otet
  • BEZEAUA:
  • 5 albusuri
  • 150 gr zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bezea:

Galbenusurile se mixeza impreuna cu zaharul, laptele, praful de copt, untul, cacaua si faina pana se omogenizeaza toate ingredientele. Intr-o tava tapetata cu ulei si faina, punem compozitia la cuptor la 200 de grade pentru 20 de minute. Separat facem bezeaua din albusuri, zahar si sare. Dupa ce blatul este aproape facut se adauga bezeaua si se mai lasa la cuptor 5 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro