Prajitura cu bezea

de reisnaor_2006 in Prajituri, 24 Sep 2014 | 8397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri
  • 200 gr lapte
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 2 lg cacaua
  • 100 gr unt
  • 1 praf de copt stins in otet
  • BEZEAUA:
  • 5 albusuri
  • 150 gr zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bezea:

Galbenusurile se mixeza impreuna cu zaharul, laptele, praful de copt, untul, cacaua si faina pana se omogenizeaza toate ingredientele. Intr-o tava tapetata cu ulei si faina, punem compozitia la cuptor la 200 de grade pentru 20 de minute. Separat facem bezeaua din albusuri, zahar si sare. Dupa ce blatul este aproape facut se adauga bezeaua si se mai lasa la cuptor 5 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu krant ,ciocolata si mascarpone ( reteta 400 )