Pentru sirop caramelizam zaharul si il stingem cu apa.
Compozitia de iaurt se face simplu prin amestecarea iaurtului cu oule si aromele preferate, eu am pus din fiecare cate putin.
Numaram foile si le impartim pentru 3 straturi...eu am avut 14 bucati. Se ung foile bine cu ulei intre ele.
Asezam hartie de copt in tava, punem primele 5 foi unse, jumatate din compozitia cu iaurt, asezam cu grija inca 4 foi si restul de crema, acoperim cu foile ramase.
Introducem prajitura in cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 30-40 minute, pana devine aurie si crema de iaurt este inchegata.
Scoatem prajitura din cuptor, o lasam 10 minute apoi o portionam, turnam cu grija siropul, atentie! nu tot odata!
Pe masura ce siropul se absoarbe in foi acestea se umfla.......mie mi-a placut foarte mult cum s-a ciufulit! :)