Prajitura Chinezoaica

de ianculubita in Prajituri, 14 Apr 2011 | 4943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 300g margarina
  • 300g zahar
  • 300g faina
  • 300g nuca macinata
  • 1cana cu zahar
  • 1lingura cacao pentru glazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Chinezoaica:

Pentru blat se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar,se adauga margarina la temperatura camerei,nuca si faina;rezulta un aluat mai gros,se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor 20min,se scoate tava si se toarna glazura facuta din galbenusuri,frecate cu zahar si cacao,apoi se da din nou la cuptor 10-15min.

TIPS-URI

1

se recomanda o tava mica

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Chinezoaica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tort Pavlova, un desert spectaculos si rafinat