Prajitura Negresa

de ionela2682 in Prajituri, 15 Feb 2010 | 31710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 100 g unt
  • 250 g faina
  • 3 lg cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 200 ml lapte
  • BEZEA
  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Negresa:

Se amesteca mai intai ingredientele uscate dupa care se adauga laptele si untul mixand foarte bine pana la dizolvarea totala a zaharului, se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace cam 20-25 min.

Intre timp se bat spuma albusurile pana trece testul cu castronul (daca-l intoarcem nu curge) dupa care se adauga zaharul pana ce se topeste complet.

Cand blatul este aproape gata se toarna bezeaua uniform si se continua coacerea pentru inca 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci