Prajitura aromata cu gris

de vero_closca in Prajituri, 10 Aug 2010 | 27656 vizualizari

 

foarte usor de facut si este absolut delicioasa si calda si rece!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 18 linguri gris
  • 1 l lapte
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura aromata cu gris:

se amesteca bine galbenusurile cu zaharul apoi se adauga grisul si apoi albusurile batute spuma si esenta de vanilie.

se amesteca usor, apoi se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.

se coace la foc mediu 25 minute apoi se toarna laptele in care s-a adaugat esenta de rom si se mai lasa 3-5 minute la cuptor.

se serveste calda cu iaurt si fructe de padure sau rece cu putina dulceata.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura aromata cu gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

susu 1

02.07.2012, 20:45

acum o fac si revin cu comentariul. ar fi bine sa scrie fiecare dintre noi care mai face reteta si sa-si spuna parerea, mama cred ca maine e bataie pe ea ca n-am nimic dulce in casa

babi5 1

04.10.2013, 08:28

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Savarine