Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Un desert racoros, pentru voi toti, usor de facut si foarte usor de impartit cu cei dragi!
Preparam mai intai blatul: Se mixeaza untul cu zaharul. Se adauga faina si praful de sare. Asezam aluatul intr-o forma patrata, de 20×20 cm, tapetata cu hartie de copt. Se niveleaza, formand si o margine de 3 cm. Dam blatul la cuptorul preincalzit, la 160 grade C, pentru 20 minute. Scoatem din cuptor blatul si il lasam la racit
Pregatim glazura: Se spala lamaile, se rade coaja si se stoarce sucul. Ouale se mixeaza bine cu zaharul. Se adauga faina, praful de sare, coaja si sucul de la lamai. Se toarna glazura peste blatul racit si se da la cuptor 30 minute.
Se lasa prajitura la racit si se pudreaza, din belsug, cu zahar pudra!
Poftiti la un patratel!?
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola