Portocale in ciocolata

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 11479 vizualizari

 

Se curate cateva portocale si se indeparteaza surplusul de pielita.Apoi se face urmatoarea crema

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet * margarina
  • 250 g zahar
  • 100 g lapte
  • 50 g cacao

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocale in ciocolata:

Se pune zaharul cu laptele si cacaoa la fiert si cand da in clocot se ia de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga margarina (*) taiat bucatele mici si se amesteca bine pana se topeste si se incorporeaza.

Sau din 500 grame din ciocolata preferata amaruie, neagra sau cu lapte (se incalzeste la foc moale) + 2 linguri margarina (*) pt omogenizare si luciu se face o crema in care se inmoaie pana la jumatate feliile de potocala.

Se mai pot presara bucatele de migdala vor avea si arata un gust deosebit!

Pofta buna, sunt super si usor de facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]