Portocale in ciocolata

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 10866 vizualizari

 

Se curate cateva portocale si se indeparteaza surplusul de pielita.Apoi se face urmatoarea crema

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet * margarina
  • 250 g zahar
  • 100 g lapte
  • 50 g cacao

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocale in ciocolata:

Se pune zaharul cu laptele si cacaoa la fiert si cand da in clocot se ia de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga margarina (*) taiat bucatele mici si se amesteca bine pana se topeste si se incorporeaza.

Sau din 500 grame din ciocolata preferata amaruie, neagra sau cu lapte (se incalzeste la foc moale) + 2 linguri margarina (*) pt omogenizare si luciu se face o crema in care se inmoaie pana la jumatate feliile de potocala.

Se mai pot presara bucatele de migdala vor avea si arata un gust deosebit!

Pofta buna, sunt super si usor de facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata