Strudel cu mere

de adry88 in Dulciuri, 7 Sep 2012 | 2992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 150 ml lapte
  • UMPLUTURA
  • 50 g unt
  • 3 linguri zahar
  • 1 kg mere
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Se amesteca faina cu sarea si zaharul, se face gaura in mijloc si se adauga untul topit si racit, oul batut si treptat laptele. Framantam aluatul, la final il acoperim cu folie alimentara si dam la frigider cca 30 minute.

Merele le spalam, le curatam de samburi si taiem cubulete,

Untul il topim adaugam merele amestecate cu zaharul si scortisoara, lasam sa se caleasca pana se inmoaie si scade zeama care o lasa

Intindem o foaie si se unge cu compozitia de mere, se ruleaza si se strange bine la capete,

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,

Se unge cu unt topit si se da la cuptor cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere