Porc tras in caramel, sos de soia si legume

de ionix in Porc, 3 Feb 2010 | 10220 vizualizari

COMENTARII (11)

Miha 1

03.02.2010, 22:25

Interesanta combinatie!

Adinuta 1

03.02.2010, 22:49

foarte interesant, intr-adevar!

ionix 1

04.02.2010, 09:44

mi-a venit pe moment sa fac combinatia asta si a iesit super super... o mancarica dulce-acrisoara....

Oana 1

04.02.2010, 16:15

Mmmm, eu sigur as manca o portieeee Arata foarte bine!

ionix 1

04.02.2010, 17:03

cu mare drag iti dau o portie... mie mi-a placut foarte mult dar sotului nu prea, daca nu-i prajit nu-i bun zice el

Sylvia 1

04.02.2010, 18:54

Excelenta !!! Felicitari !

ionix 1

04.02.2010, 20:49

Mersic Sylvia...

epurasha2bb 1

05.03.2010, 16:12

o reteta excelenta!culorile arata bestial in poza !da ce ma fac eu ca de ceva timp nu aduca astia la magazin sos de soia si pace! altfel de soia aduc , cuburi, lapte, granule dar numai sos -CARE IMI TREBUIE MIE- nu aduc!si acum am mai dat si peste reteta ta!si am niste pofte de gravida permanent, pana la adanci batraneti!

ionix 1

05.03.2010, 17:08

mai, si eu cred ca am pofte de gravida eu am un sos de soia preferat... un sos de soia care are gustul celui pe care-l simt in restaurante... e un sos din vietnam, asa scrie pe sticluta sper sa bage si la magazinul tau

epurasha2bb 1

05.03.2010, 17:37

Doamne ajuta! eu zic sa bage de care o fi dar daca e de mai multe feluri am sa tin cont de sfatul tau! multam!

ionix 1

05.03.2010, 18:18

Roberta, cu mare placere...

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec din carne tocata cu legume