Carnea de porc in sos caramel sau thịt Kho , este unul dintre cele mai renumite feluri de mâncare din bucătăria vietnameză.
Carnea este deosebit de moale, frageda și perfect imbibată de sos.
O idee buna pentru Paste...poate cu miel, nu?
Pune carnea într-un recipient cu 20 grame de zahar, 3 linguri sos de peste și pudra Knorr.
Se amestecă bine si se lasa la marinat 30 de minute.
Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 350 ml de apă pentru a-l dilua.
Atentie va face zgomot !
Adăugați carnea cu sosul, puneti uleiul si se pune la fiert.
Se toaca marunt ardeiul, ceapa și partea alba a arpagicului.
Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 10 minute pentru mine).
Presarati cu partea verde a apagicului.
În Vietnam este servit cu ouă fierte și orez.
Eu l-am servit cu o salata de cartofi
Poftă bună !!!!
reteta gasita pe blogul lui Bernard caruia ii mulțumesc ..
1
atentie cand adaugati apa peste caramel