Porc cu legume

de nadiuta123 in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2012 | 2935 vizualizari

 

Delicioasa!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 1 cana bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 5 cartofi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu legume:

Intr-o oala cu apa un pic sarata se pune carnea sa fiarba la foc iute pana incepe sa fac spuma deasupra,se curata pana nu mai face deloc.Se da focul incet se acopera oala si sa lasa sa fiarba foarte bine.Intr-o cratita se caleste usturoiul,ceapa pana isi schimba cularea.Cartofii taiati in 4  se adauga sa se prajeasca cam 10 minute.

Se iau 2 cani din zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba pana ce cartofii pot fi patrunsi cu furculita..Se adauga bulionul ,sarea,piperul si cimbrul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mamaliguta muraturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de rosii si usturoi - Reteta gustoasa la cuptor