Pleurotus in sos de smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Ian 2013 | 6519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pleurotus
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 pahar vin alb
  • vegeta,busuioc,piper
  • ulei masline
  • marar
  • 3 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus in sos de smantana:

Spalam bine ciuperciile le taiem mai marunt si le punem la calit in ulei de masline.Usturoiul se striveste si se toaca marunt,se adauga in tigaie peste pleurotus,dupa care adaugam vinul alb.Se lasa sa fiarba la foc mic adaugandu-se putina apa si condimentele.Cand sunt aproape gata se face o pasta din smantana faina si putina apa.Se adauga peste ciuperci si se lasa la foc mic,la sfarsit se adauga mararul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane