Platou cu salau, surimi si calamari

de mihaelar63 in Peste, 30 Apr 2014 | 4279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salau marinat
  • 500 calamari in pesmet[ congelati]
  • 2 pachetele surimi congelate
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
  • masline Kalamata
  • masline verzi umplute cu ardei
  • rosii
  • ardei
  • ridichi
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu salau, surimi si calamari:

Salaul curatat,spalat si portionat se da cateva ore la marinat la rece in frigider.

Salaul se trece prin faina de malai si se prajeste in ulei incins.

Pestele prajit se scoate pe servetele de hartie .

Inelele de calamar se prajesc in ulei incins .

La fel se scot pe servetele pentru a se absorbi surplusul de ulei .

Surimi care l-am sarat  ,piperat si stropit cu putin ulei  l-am pregatit la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.

Se curata , se spala si se portioneaza legumele daca este necesar .

Aranjati salaul , inelele de calamar , surimi , legumele si maslinele pe un platou mare .

TIPS-URI

1

* Marinata pentru salau : sare,zeama lamaie , fulgi chili ,praf de ghimbir,cimbru maruntit, putin ulei de masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu salau, surimi si calamari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]